Tällä viikolla oli viimeinen treenikerta Jatin jatko 2 ryhmässä. Ensi viikolla alkaa uusi jakso ja jatkamme Kitsin kanssa mölli-ryhmässä, edelleen Hannen opastuksella.

Tällä kertaa treenejä oli kaksi:

Ensin ohjasin välin 3-4 takaa leikaten. Hieman nihkeästi vielä takaaleikkaus hypyllä onnistuu, varsinkin kun ei ole houkutinta. Toisena ohjausvaihtoehtona kokeilimme persjättöä hypyn 3 taakse ja se onnistuikin hyvin ja vauhti pysyi koko ajan yllä.

Toisessa treenissä oli kontakti radalla, lisäksi haettiin parasta mahdollista ohjausta välille 4-6. Ensin valssi putken ja hypyn väliin - ihan ok. Sitten testasimme ohjausta, jossa lähetys putkeen ja siitä vastaanottamaan hypyn 5 taakse ja lopun pussi-hyppy esteiden oikealta puolelta ohjaten. Tämä men myös ok, Kitsi kun onneksi irtoaa tuonne putkeen hyvin ja ehdin hyvin oikeaan paikkaan hypyn taakse.

Taitavien Tassujen uusi jakso (jatko C) alkoi keskiviikkona ja Päivikki pisti meidät juoksemaan. Treenissä aiheena valssit ja niitä piisasi.

Valssi siis väleihin 2-3, 3-4, 4-5, 5-6 ja vielä 6-7. Kiirettä piti ja taisin olla koko ajan myöhässä. Ja pikku-plikka päätti kertoa mulle heti kun sössin, tarttumalla muristen pohkeeseen kiinni ! Aivan aiheellisesti kyllä, sillä olin ihan hukassa ensimmäisen kahden esteen jälkeen. Ei tuo onneksi kunnolla tokkassut, mutta lahkeessa yritti pirulainen roikkua.

Itsenäisenä treeninä aloimme harjoitella pujotteluun ohjattua vientiä 90 asteen avokulmasta. Lopuksi teimme vielä pari toistoa puomilla.