Sunnuntaina oli taas Kitsin agipäivä.

Aloitimme treenit renkaalla; olemme treenanneet kotona renkasta (pyörän renkaalla) ja se alkaa jo sujua. Nyt palkkasin vielä patukalla, niin johan alkoi itse tarjoamaan renkaan läpi menoa. Muutamia toistoja molemmilta puolin ohjaten ja se riitti.

Sitten keinulle; sekä pamautusta, että pelkkää ylösnousukontaktia ja samalla tavalla kuin edellisellä kerralla. Pamautus toimii jo tosi hyvin, mutta ylösnousuun tarvitaan vielä tosi paljon hihnajarrutusta, muuten menee "pitkäksi".

Hyppy - putki - hyppy; otimme ensin pelkkää putkea, sitten yhdistelmää hyppy - putki ja toisin päin putki - hyppy. Kaikki patukalla palkaten. Loppuun otimme vielä kaikki kolme estettä ja homma meni hyvin, kun Nina oli palkkaamassa lopussa patukalla. Jos patukan jätti vaan maahan, Kitsi tahtoi putken jälkeen kääntyä katsomaan minua. Paikalla oleva palkka ei ollut tarpeeksi houkutteleva.

Lopuksi teimme vielä yhdellä hypyllä kahdeksikkoa. Mutta tässä vaiheessa huomasi, että pikku plikka alkoi selvästi väsymään ja keskittyminen hieman herpaantui. Muutama lähtötilanteen harjoittelu, eli paikalla istumista esteen takana vielä aivan viimeiseksi ja sitten jäähdyttelylenkille.