Tänään siis käytiin Kitsin kanssa virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa. Kuvaajan epävirallinen arvio: kyynärät 0/0 ja lonkat A/A (tosin lonkkamaljat ovat hieman matalat). Odotellaan siis virallista lausuntoa Kennelliitosta, hyvältä kuitenkin näyttää Hymy!

Samalla otettiin epäviralliset selkäkuvat: lanneranka ja rintaranka sivukuviltaan normaalit, olkanivelissä hyvin pienet muutokset olkaluiden yläpään takareunassa. Ortopedi katsoo vielä kuvat varmuuden vuoksi ja ilmoittavat lausunnosta viimeistään perjantaina. Lääkäri sanoi, että todennäköisesti ongelmaa ei noista tule.

Kävimme myös vaa´alla ja "virallisen" punnituksen mukaan Kitsi painaa 17,4kg. Kitsi aloitti kyllä aivan uskomattoman härdellin, kun mentiin sisälle Klinikalle! Kaikkia ihania ihmisiä, joita ei oltu pitkään pitkään aikaan nähty, piti päästä moikkaamaan ja kerjäämään rapsutuksia ja huomiota! Ipana ei ollut hetkeäkään paikoillaan vaan olisi ryntäillyt suunapäänä joka paikkaan, hihna vaan ikävästi rajoitti tätä hauskuutta. Sai jopa hepulikohtauksen, kun olisi halunnut moikkaamaan valtavan kokoista nöffiä Yllättynyt! Onneksi piikki kankkuun rauhoitti kakaran tehokkaasti ja tuolla se vieläkin vetelee sikeitä autuaan kiltin ja rauhallisen näköisenä Silmänisku.

Samalla reissulla Simmi sai rokotukset ja kävi punnituksessa myös; painoa 20,6kg.