Tänään tuli Kitsille 19 viikkoa täyteen. Samalla, kun kävimme lääkärillä hakemassa rabies -rokotuksen, sain tarkan painolukeman Kitsistä. Painoa on nyt 11,6 kg ja säkäkorkeus (hieman epätarkemmalla mitalla) 45 cm. Tasaisella vauhdilla tyttö on kasvanut.
Tässä tuore kuva kakarasta, hieman on märkä metsälenkin jäljiltä :)

1834046.jpg

Hieman on myös röyhkimys-piirteitä alkanut tulemaan esiin meidän pikkuisessa. Perjantain Kitsi yritti varastaa syömistä pöydältä useampaankin otteeseen, kaatoi jopa oman ruokakuppisa, jossa oli nappuloita likoamassa. Hitsin-Pimpula (=Kitsi) yllätettiin itse teossa pöydän reunalla roikkimassa ja tyttö saikin kuulla kunniansa. Niskasta kiinni ja "kehujen" saattelemana pois keittiöstä. Ei vaan tunnut olevan kovin tehokasta tuollainen suusanallinen komentaminen tälle tapauksella.
Ajattelinkin ottaa hieman toisenlaiset aseet käyttöön; varasin suihkupullon näkösälle keittiöön ja kokeilen tepsiikö vesisuihku tähän varasteluun. Vielä ei ole tullut uutta tilaisuutta puuttua rosmoukseen, mutta luulen että niitä vielä tulee. En meinannut ihan heti sietää ruokavarasta tässä taloudessa!

Ihanan reipas tyttö tuo Kitsi kuitenkin on, ei esimerkiksi pelännyt yhtään ukkosta, vaikka aikamoinen ukonilma aivan päällä eilen olikin. Onneksi Simmikään ei ukkosesta tai muistakaan äänistä juuri välitä, niin ei ainakaan sitä kautta saa huonoa mallia.