Ajatusleikki; Juhannus, agilitykisat, yöpyminen keskikaupungin hotellissa, kaksi ihmistä ja neljä koiraa!

Siis todellakin erilainen Juhannus , mutta aivan vallan onnistunut sellainen! Starttasimme Ainon ja koirien kanssa Juhannuspäivän aamuna klo 05:30 Muuramesta määränpäänä Turku ja agikisat. Kisapaikka oli Kaarinassa Tuorlan majatalon pihapiirissä. Kisoja lauantaina kaksi ja sunnuntaina yksi.

Lauantain kisojen tuloksena hylsy (tuomarina Minna Räsänen) ja vitonen yliajalla (Anne Savioja). Radat olivat ihan mukavia, hylkäys tuli putken suorittamisesta puomin sijaan (putki puomin alla) ja toisen radan vitonen kiellosta hypyllä. Saviojan rata näytti muuten tältä:

Lauantain kisoista kuvia oli ottanut Jaana Hakola. Tässä muutama tyylinäyte Kitsistä radalla:

Niin kuin näkyy, sade kasteli meidät heti aamusta. Onneksi toiselle radalle päästiin jo kuivin jaloin ja sunnuntaina aurinko sitten porottikin koko ajan.

Iltapäivällä suuntasimme Turun keskustaan ja hotelli Cumulukseen. Hiema etukäteen hirvitti yö pienessä hotellihuoneessa neljän koiran kanssa, mutta kaikkea on kokeiltava ainakin kerran elämässä ! Kaikki meni kuitenkin aivan loistavasti. Ehkä osittain siksi, että koko porukka oli totaalisen väsyksissä. Illalla piti kuitenkin käydä tutustumassa Turkuun ja samalla saatiin hoidettua koirien lenkitys. Hieman me taisimme herättää huomiota sompaillessamme Aurajoen rannassa neljän ei niin pienen koiran kanssa ja tulihan sitä tutustuttua Turun Tuomiokirkkoonkin.

Pakollinen kuva vajonneesta Myllysillasta:

Ja potretti tuomiokirkon rappusilta:

Ja kirkon vierestä:

Ja vielä se kirkko:

Melko makoisat naurut taisimme suoda muutamille turisteille, kun kuvasimme koiria tuossa portailla !

Ja sunnuntaina herkullisen hotelliaamiaisen jälkeen kohti kisapaikkaa. Yksi rata (tuomarina Minna R.) ja harmittava kielto putkelta. Tuloksena siis vitonen ja mieletön harmitus, kun en malttanut odottaa sitä sekunnin sadasosaa, että koira olisi varmasti mennyt putkeen. Muuten rata meni aikas mallikkaasti. Viikonlopun kaikilla radoilla kontaktit ja pujottelu ok ! Ja ei kun kohti uusia kisoja...