Tänään meillä oli mullan levitys päivä. Viime syksyisten kaivurin jälkien tilalle olisi tarkoitus saada uusi nurmikko. Homma etenee hitaasti, mutta varmasti ja ainakin meillä oli innokasta talkooväkeä ;)
1679476.jpg

Illalla kävimme vielä Kitsin kanssa Palokan Touruvuoren pururadalla bongaamassa sauvakävelijöitä. Teimme pienen lenkin pururadalla ja metsäpoluilla, mutta melko hiljaista oli sauvojen suhteen. Läheisellä kentällä oli kuitenkin miesporukka pelaamassa jalkapalloa ja menimme siis ihmettelemään heitä. Aluksi tutustuimme tähän uuteen touhuun hieman kauempaa, mutta pian uskoltauduimme jo lähemmäs. Kitsiä kiinnosti kovasti tuo outo pallon perässä ryntäilevä ihmisjoukko ja lopulta tyttönen olisi mennyt mukaan peliin :)
Kentän laidalla aikamme ihmeteltyämme, meitä onnisti myös sauvailijoiden suhteen. Ensimmäinen meni ohitse noin 50 metrin päästä, eikä Kitsi kiinnittänyt tähän juurikaan huomiota. Jalkapallopeli taisi houkutella enemmän ;) Toinen sauvailija tulikin melkein saman tien oikein juosten ja ohitti meidä parinkymmenen metrin päästä. Tämän Kitsikin jo selvästi huomasi, mutta istui aivan rauhassa ja mussutti makupaloja. Eiköhän pikku-Kitsi vielä tykästy dementtiahiihtäjiinkin, kun siitä tuli heti kerrasta jalkapallofani :)
Lopuksi leikimme vielä saalisleikkiä kahdella patukalla. Kolme heittoa ja sitten hieman taistelua päälle. Tosi hyvin Kitsi keskittyi hommaan vieraammassa ympäristössä, tätä kun olemme tehneet aikaisemmin vain kotosalla.