Eilen oli hieman viileämpää (lämmintä vain +25 astetta) ja lähdimme Killerille Kitin treeneihin. Nämä olivatkin sitten viimeiset treenit tälle jaksolle, eikä uuden jakson alusta ole vielä tietoakaan. JAT:n halliprojekti käynnistyy toden teolla nyt syksyllä ja voi olla, että seuraavat treenit on vasta joskus syyskuussa Viherlandialla. No, onneksi pääsen treenaamaan Muurameen, saa ainakin kontakteja ja pujottelua treenailtua.

Treeni tehtiin kilpailun omaisesti ja rata oli tälläinen:

1-2 hyppyjen väliin vekki ja suunta näin paremmin A:lle. A:lta valssilla putkeen ja valssi myös ennen keinua, sekä keinulta putkeen mentäessä. Viimeinen valssi 12-13 väliin ja ei kun maaliin! Rata meni heti ensimmäisellä kerralla virheittä. Ainoa huomautus saatiin putken 11 ja hypyn 12 viennistä. Oma suunta aikaisemmin A:ta kohti ja koiralle hyppykäskyä jo putkessa. Näin saatiin hieman lisää vauhtia tuolle välille ja ehdin paremmin valssille. Kaikki kontaktit ja pujottelu ongelmitta.

Ennen varsinaisia treenejä testasimme Räsäsen Minnan avustuksella pujottelun ohjureita. Tarkoitus olisi alkaa tuota pujottelua hieman viilaamaan ja saada lisää vauhtia ja varmuutta. Vaikutti ainakin yhden kerran jälkeen hyvälle hommalle, joten eiköhän me sitä jatketa, kun vaan päästään JATti treeneihin taas syksyllä.