Viime viikolla jätimme Kitsin kanssa tiistain treenit väliin käytännössä kokonaan, teimme muutaman hypyn ja pussia, sekä pujottelun aloitusta muutaman toiston verran.

Keskiviikkona sitten Päivikin treeneissä olimme taas täysillä mukana. Aiheena oli edelleen kahdeksikko yhdellä hypyllä, mutta nyt se tehtiin takaa kierrolla ja sylin kautta kääntäen. Lisäksi treenasimme muuria, korotus jo medi korkeuteen, sekä pussia. Lopuksi teimme vielä A:n pariin kertaan. Ja meillä on ihan sika hienot kontaktit alastulossa Nauru!!! Kosketusalusta toimii aivan uskomattoman hyvin ja Kitsi jää alastulolle kuin tatti tassut matolla, vaikka itse juoksee reilusti eteenpäin! Mä oon siis aivan mielettömän ylpeä tuosta ipanasta!

Tällä viikolla olimme mukana taas tiistain treeneissäkin. Aiheena oli pers´jättö putken jälkeen. Lisäksi teimme kolmea hyppyä ihan sisäkurvista ohjaten, sekä A:ta ja pujottelua.

Keskiviikona Päivikin treeneissä teimme poispäinkäännöstä muurilla, toimi tosi hyvin Kitsin kanssa. Lisäksi yhdistelmää hyppy-pussi, pujottelun aloitusta eri kulmista ja jälleen A:ta. Ja aina vaan toi alastulokontakti jaksaa ihastuttaa Silmänisku!