Onpa taas  vierähtänyt aikaa viime päivityksestä! Huolimatonta touhua .

Kesälomakin tuli ja lähes meni, siis huomenna taas töihin. Kaikki treenaaminen on ollut lähestulkoon kokonaan tauolla, muutaman kerran on käyty esteillä ottamassa kontakteja ja pujottelua. Agikisoissa ollaan käyty ja saatu ihan tulostakin aikaiseksi! Oivedellä 31.7 tuli sitten se ensimmäinen nolla ja vielä voitolla. Tuomarina oli Johanna Wüthrich ja kyseessä agirata. Tässä jonkinmoinen ratapiirros:

Toinen nolla saatiin kasaan Laukaassa 8.8 Räsäsen Minnan tuomaroimalla hyppyradalla. Laitan tänne videon, kunhan saan ne siirrettyä kameralta.

Seuraavat kisat olisikin sitten Mikkelissä viikon päästä. Katsotaan kuinka kauan sen viimeisen aginollan metsästykseen oikein menee!

Lomalla ollaan otettu muuten aika rennoisti, olisi sitä tietty voinut enemmänkin touhuta, esim jälkeä ja tokoa, mutta lekottelukin on välillä ihan mukavaa. Kennelyskärokotukset käytiin hakemassa ja Simmi sai lisäksi cartrophen pistokset, yksi piikki on vielä saamatta. Liikkuminen Simmillä ihan ok, mutta välillä liikkeelle lähdöt taas hieman jäykkiä. Tarkoitus olisi nyt ottaa nuo pistokset kerran tai kahdesti vuodessa. Vaaka näytti koirille seuraavat lukemat: Simmi 19,4kg ja Kitsi 17,4kg.